Khamis, 21 November 2019, 24 Rabiulawal 1441H Waktu Solat:

Hadiah Kami Mengiringi Pembelian Anda @ Suria KLCC


ad-suriaklcc-parking-505-bm

Terma & Syarat

  1. Kempen bermula dari 17 Ogos 2013 hingga 24 Februari 2014 (pada hari Sabtu, Ahad dan Cuti Umum sahaja).

  2. Hanya layak untuk perbelanjaan menggunakan Kad Kredit-i Visa Platinum Bank Islam di mana-mana butik barangan KECUALI Isetan, Parkson, Marks & Spenser, Cold Storage, TGV, Petrosains, medan selera, Twin Towers Medical Centre, Pertukaran Wang Asing, Bank, Servis Internet, Agensi Pelancongan dan POS Malaysia.

  3. Setiap penebusan mesti disertakan dengan resit asal atau salinan yang telah disahkan oleh Concierge Suria KLCC.

  4. Pelanggan hendaklah menunjukkan Kad Kredit-i Visa Platinum Bank Islam dan lengkapkan borang penebusan semasa membuat penebusan barangan.

  5. Rebat Parkir Kereta ini tidak boleh ditukar dengan wang tunai. Sekiranya jumlah bayaran letak kereta melebihi RM6 seperti yang diperuntukkan di dalam Rebat Parkir Kereta, pelanggan hendaklah membuat bayaran tambahan dan sekiranya kurang, baki tidak akan dipulangkan atau ditukarkan.

  6. Hanya satu (1) penebusan boleh dibuat pada hari pembelian di Concierge, Aras Concourse dari jam 10.00 pagi – 10.00 malam.

  7. Peruncit yang membuat penebusan bagi pihak pelanggan mestilah menyertakan borang pengesahan pelanggan. Penebusan tidak boleh dilakukan sekiranya peruncit gagal berbuat demikian.

  8. Pihak Suria KLCC berhak untuk meminta bukti pembelian.

Print Friendly, PDF & Email